VERZENDING EN RETOUR

Verzending

Bestellingen worden zo spoedig mogelijk verzonden indien op voorraad. De levertijd is normaliter 48 uur, met uitloop tot 72 uur. Bij niet voorradige artikelen is de levertijd tussen 5 – 7 werkdagen.

De verzendkosten is gratis boven een bedrag van € 80, bij verzending binnen NL. Anders is deze vanaf € 5,00 bij verzending binnen NL. Nadat u de betaling heeft voldaan ontvangt u een Track & Trace code per e-mail waarmee u uw pakketje kunt volgen. Dit ontvangt u pas na 18:00 uur nadat de pakketten zijn afgeleverd. Als u het eerste leveringsmoment mist ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarmee kunt u de tijd voor de 2e poging eventueel wijzigen.

*PostNL: leveringen op zaterdag & feestdagen leveringsschema afhankelijk van Logistiek

Retourneren

Ongeopende verpakkingen in originele staat kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren met bijbehorende retour formulier. Deze ontvangt u bij elke bestelling erbij. De retour kosten zijn voor rekening van de klant.*

Wij nemen alleen producten retour wanneer de verzegeling niet is verbroken en het product zich in originele staat bevindt. Het haar mag niet gewassen, gekruld, gestijld, geknipt, geverfd en of bewerkt zijn met haarproducten in verband met hygiëne.

Als u uw gehele bestelling wenst te retourneren zullen wij na ontvangst en controle het gehele aankoopbedrag retourneren. Als u een gedeelte van de bestelling terugstuurt ontvangt u na controle alleen het geldbedrag van de geretourneerde producten retour.

*Hair by ShaSha is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van zendingen die door u retour worden gestuurd naar ons, dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u dan ook aan altijd voor aangetekend/verzekerd verzenden te kiezen wanneer u iets wenst te retourneren bij een hoog aankoopbedrag.