Over Hair by ShaSha

Hair by ShaSha is ontstaan uit passie voor haar. Na talloze pruiken en extensions uitgeprobeerd te hebben bij verschillende verkopers, was de prijs-kwaliteit niet altijd in verhouding.

Onze extensions staat voor kwalitatief en luxueus haar voor een betaalbaar prijs. Iedere geweldige vrouw verdient de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om mooi lang en voller haar te hebben.

Hair By ShaSha producten
De hair extensions, lace wigs, hair wefts, frontals en closures van Hair By ShaSha zijn van 100% Remy Human hair afkomstig van kwalitatief Chinees of Indiaas haar. Remy haar wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit van Human hair, omdat alle haar schubben in dezelfde richting liggen, dat verwarring of knopen voorkomt en de levensduur van het haar aanzienlijk verlengt.

De hair wefts/extensions/pruiken van Hair By ShaSha zijn 100% Human hair.
−Remy gesorteerd
−Het haar kan worden ingekleurd tot een #27 donker blond kleur(haarmatten).
−Single drawn
−Alle bundels zijn +/-100 gram.
−Alle micro-ring extensions strengen zijn 1 gram.

Waar moet u opletten bij het kopen van hair extensions:
• Wefts: enkele steek of dubbele steek? Dubbel gestikte inslagen moeten het verlies verminderen.

• Gewicht: het standaardgewicht van naai- en haar bundels is +/-100 gram of ongeveer 3,5 oz.

• 100% Human Hair: is 100% menselijk haar. En geen mix van dierlijk haar of Fiber hair.

• Remy of Non-Remy: Remy is haar waarbij de haar schubben in dezelfde richting staan om de kans op verwarring en of klitten te verkleinen.
Non-Remy is haar dat bij verschillende fabrikanten wordt opgehaald en zonder te sorteren haarmatten van gemaakt worden. De haar schubben staan 2 kanten op waardoor het haar snel klit.

• Single Donor of Multiple: Single Donor haar is afkomstig van 1 donor waarvan haar bundels gebonden worden. Bij single donor kunnen de bundels ook in kleur verschillen.

• Single of Double drawn: De kosten voor het produceren van een double drawn hairextensions zijn veel hoger, omdat het shackling proces voor het verwijderen van de kortere haren veel duurder is tijdens het productieproces. Double drawn bestaat uit gelijke lange haren van top tot punten.
Single drawn bevatten niet gelijke haren, waardoor de punten wat dunner uitvallen en natuurlijker vallen. Double drawn hairextensions zijn dan ook duurder van single drawn hairextensions.

• Verven: De haarmatten kunnen ontkleurt/blondeert worden tot donkerblond.

• Styling: Human Hair-extensions mogen in het algemeen geen problemen geven bij het stijlen/krullen.